Upplev Felix Vinterspa

Mellan den 9:e och 10:e mars har du chansen att uppleva Felix Vinterspa – världens första spa med frysmat som främsta inspirationskälla. Boka en gratis plats för dig och en vän nu!

Det finns begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Din bokade plats är inte bindande förrän du fått en bekräftelse på mejl. Läs mer om regler och villkor för Felix Vinterspa här.

Om Felix Vinterspa

Is och kyla har omfamnats på bred front av svenskarna som en genväg till bättre hälsa och välmående genom vinterbad, kryoterapi och iskuber i ansiktet. Men när det kommer till fryst mat är kopplingen inte lika självklar. En av tre svenskar tror att fryst färdigmat är ohälsosam trots att den innehåller lika mycket och ibland ännu mer näring än färsk mat*. För att hylla alla former av frysta hälsofördelar har vi öppnat världens första spa med frysdisken som främsta inspirationskälla.
*Felixbarometern 2023

Felix Vinterspa

På plats

Felix Vinterspa ligger på Marholmen i Norrtälje och håller öppet mellan den 9-10 mars 2024. På Felix Vinterspa kommer du kunna njuta av våra nya frysta bowls, basta, vinterbada, koppla av i loungen och testa en helt ny spa-ritual baserad på uråldriga läror från landets alla frysdiskar. För att förhöja upplevelsen ytterligare kommer besökare att få ta del av varsitt limiterat Felix vinterspa-kit, inklusive ice-roller, cooling pad, hårband, handduk och rabattkupong som självklart får tas med hem.

Utlottning av Vinterspa-kit

Du som har bokat en plats på Felix Vinterspa men inte fått en plats på grund av fullbokning är automatiskt med i utlottning av vinterspa-kit. Vi att kommer dra 20 slumpmässiga vinnare dagen för kampanjens slut, måndag den 12/3-2024. De lyckliga vinnarna kommer kontaktas via sin uppgivna mejl och vi kommer sedan skicka kittet hem till dörren!

Ta chansen att besöka Felix Vinterspa och delta i vår utlottning om vinterspa-kit här.

Vinterspa ice roller Felix

En upptinande ritual

Vi på Felix vill öka förståelsen för att fryst färdigmat är en lika naturlig del av en hälsosam livsstil som vinterbad, kallterapi och iskuber. Faktum är att processen för att bibehålla näring i fryst färdigmat påminner om traditionella spa-ritualer. Därför introducerar vi en unik spa-ritual inspirerad av tillagningsprocessen för våra nya frysta bowls. Från rengöring och blanchering till snabbfrysning och uppvärmning – nu kan du uppleva alla hälsofördelar med fryst mat!

Kan du inte komma på vårt spa? Ladda ner vår ritual här och skapa ditt eget Vinterspa i hemmamiljö.

Sugen på gratis lunch?

Gå med i Klubb Felix och få var 10:e färdigrätt gratis! I kubben för allt det goda samlar du poäng som förvandlas till härliga gratisrätter och generösa rabattkuponger. Dessutom bjuder vi på inspirerande nyheter och tävlingar med chans att vinna finfina priser. Gå med i Klubb Felix idag och ta del av allt det goda. Ju mer du gillar Felix, desto mer Felix får du!

Felix Bowls är ett smakrikt sortiment av goda och nyttiga bowls, perfekta till lunch eller middag. Bland våra bowls hittar du fem spännande smaker med inspiration från världens alla kök; Spicy Korean Rice Bowl, Indian Masala Bowl, Mexican Burrito Bowl, Moroccan Grilled Cheese Bowl och Creamy Halloumi Hotpot. Våra bowls är fyllda med minst 50 % grönsaker och ger en behagligt mättande känsla. Testa en prisvärd lunch bowl och upptäck ett gott, fräscht och hälsosamt alternativ på lunchen!

Recensera våra Bowls

Indian Masala Bowl
4.6/5
Creamy Halloumi Hotpot
4.4/5
Spicy Korean Rice Bowl
4.5/5
Moroccan Grilled Cheese Bowl
3.6/5
Mexican Burrito Bowl
4.2/5

REGLER & VILLKOR FÖR FELIX VINTERSPA 

Nedan villkor gäller för bokning av Felix Vinterspa 9/3–10/3 och utlottning av Vinterspa-kit. 

Felix Vinterspa arrangeras av Orkla Foods Sverige AB (”Orkla”) i samarbete med Prime Weber Shandwick (”Prime”). Kampanjen pågår mellan 2024-02-27 och 2024-03-12. Vi förbehåller oss rätten att ändra kampanjperiod vid oförutsedda händelser.

För att kunna boka en plats på Felix Vinterspa och delta i utlottningen av Vinterspa-kit krävs att deltagaren är minst 18 år gammal och bosatt i Sverige. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera deltagare vid misstanke om fusk. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, tekniska fel eller oavsiktliga missförstånd i samband med kampanjen.  

BOKNING AV PLATS PÅ FELIX VINTERSPA

Det finns totalt 20 platser för två (2) tillgängliga på Felix Vinterspa: 10 platser på lördag den 2024-03-09 och 10 platser på söndag 2024-03-10. Det är först till kvarn som gäller, dvs. platserna går till de 10 första personerna som bokar en plats på lördag respektive söndag. Dessa kommer få en bokningsbekräftelse på uppgiven mejl av Prime och först då anses platsen vara bokad och bunden. Vid eventuella återbud, kommer platserna att delas ut baserat på turordningen då bokningen genomförts. Bokningen för Felix Vinterspa stänger 2024-03-07. Efter detta datum kommer inga nya bokningar att accepteras. Erhållen plats är personlig och kan inte överlåtas.

Samtliga som har bokat en plats kommer att få ett mejl från Prime senast inom 48 timmar från det att bokningen genomförts. De som inte tilldelats en plats på grund av att det redan är fullt kommer att meddelas att de har placerats på en väntelista och att turordningen kommer att gälla. De kommer också att informeras om att de är med i utlottningen av ett Vinterspa-kit.

Felix Vinterspa är helt gratis, vilket innebär att ingen avgift eller motprestation krävs vid bokning av din plats. En plats för två personer på Felix Vinterspa har ett värde på 2500 SEK ex moms och inkluderar en lunch med Felix bowls, en avkopplande spadag på Felix Vinterspa samt varsitt vinterspa-kit.

Evenemanget äger rum på Marholmen Hotell, Bad & Konferens, Marholmen 1, 761 92 Norrtälje. Deltagare som fått sin plats bekräftad via mejl av Prime ansvarar själva för att organisera och bekosta sin transport för att delta på Felix Vinterspa.

UTLOTTNING AV VINTERSPA-KIT
Alla som gjort en bokning och inte fått en plats på Felix Vinterspa är med i en utlottning av ett vinterspa-kit. Det finns totalt 20 stycken vinterspa-kit som kommer att lottas ut. Vinnare av dessa kommer att dras slumpmässigt samma dag som kampanjen avslutats, måndag den 2024-03-12. Vinnarna kommer att bli kontaktade via den uppgivna mejladressen av Prime senast 2024-03-15. Vinsten kommer att skickas inom 2 veckor från det att vinnarna har återkopplat till Primes mejl med önskad leveransadress. Orkla står för fraktkostnad. Skulle någon av vinnarna inte svara eller gå att nå inom 10 dagar efter första kontakt går vinsten tillbaka till vinstpotten och en ny slumpmässig dragning kommer att göras. Detta beslut går inte att överklaga. Vinterspa-kittets värde uppgår till 450 SEK ex moms och inkluderar pannband, ice-roller, cooling pad, ansiktshandduk, och en påse. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller annat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
HANTERING AV PERSONUPPGIFTER  

De personuppgifter som lämnats för att boka en plats för två (2) på Felix Vinterspa och delta i lotteriet av Vinterspa-kit behandlas av Orkla enligt gällande dataskyddslagstiftning. Du kan läsa mer om Orklas behandling av personuppgifter här.

Orkla delar personuppgifterna med Prime för att administrera kampanjen och leverera vinsterna. Prime tar bort personuppgifterna när kampanjperioden avslutas senast den 2024-03-12. Orkla förbehåller sig rätten att spara uppgifterna för att kunna skicka ut erbjudanden, rabatter och/eller information om nyheter till dess att personen begär att deras personuppgifter tas bort.

Du när som helst kontakta Orkla du vill få tillgång till, få utlämnat, korrigera eller radera personuppgifter som vi har lagrat. Du kan också lämna klagomål, kräva begränsningar eller ta tillbaka ditt samtycke när som helst. 

Använd detta formulär för att kontakta Orkla gällande lagring av dina kontaktuppgifter. Du kan också vända dig till Datainspektionen om du har invändningar på vår hantering av personuppgifter.

Information om vår behandling av personuppgifter om konsumenter

Medlemsinformation

Medlemsvillkor & Klubbregler för Klubb Felix

Genom att bli medlem i Klubb Felix godkänner du dessa villkor.

1. Allmänt

Arrangör och ägare av klubben:
Orkla Foods Sverige AB
Box 4249
203 13 Malmö

2. Medlemskap:

För att kunna bli medlem i Klubb Felix måste du vara folkbokförd i Sverige samt vara minst 16 år fyllda.

Medlemskapet är personligt och får ej överlåtas. Det är ej tillåtet att inneha flera konton i Klubb Felix. Arrangören har rätt att dra in eller avsluta dina medlemskap vid misstanke om att du har flera konton. Medlemskapet är begränsat till privatpersoner och är ej öppet för företag. För att bli medlem måste du ha en aktuell och giltig e-postadress.

Medlemskapet i Klubb Felix är kostnadsfritt och du behöver inte köpa något för att bli medlem. Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill, detta gör du genom att skicka en förfrågan om att avsluta ditt konto till klubbfelix@felix.se. Om du avslutar ditt medlemskap förlorar du de poäng som du har samlat in, samt de eventuella kuponger som finns under ”Mina kuponger” som inloggad på Klubb Felix.

Det datum då du loggar in första gången och får dina 10 välkomstpoäng, kommer att utgöra ”Startdatumet” för ditt Medlemsår. Medlemsåret är de tolv (12) månader som följer efter Startdatumet varje år. Under medlemsårets 12 månader samlar du poäng och blir belönad på de poängnivåer som triggar kuponger. Efter 12 månader nollställs ditt poängsaldo och du får påbörja en ny resa mot gratisrätter och rabattkuponger i Klubb Felix. Tidpunkten då du loggar in igen och får dina nya 10 välkomstpoäng utgör ditt nya ”Startdatum” och ett nytt medlemsår sätter igång.

3. Om Klubb Felix

Klubb Felix är en klubb för allt det goda. Ju mer du gillar Felix, desto mer Felix får du – när du samlar poäng.

Du kan endast tjäna poäng genom att som inloggad registrera en kod eller utföra andra poänggenererande aktiviteter i enlighet med den information som Klubb Felix då och då går ut med. Koden du registrerar hittar du på insidan av våra frysta enportionsrätter, vilket innebär att du behöver köpa våra produkter och registrera koderna för att få poäng. Poängen som du tjänar in är personliga och kan inte överföras till en annan person eller medlem. Du kan när som helst se ditt poängsaldo genom att logga in och besöka ”Mina poäng”.

När du blir medlem bjuder vi på dina första 10 poäng. Därefter behöver du registrera ytterligare 9 koder (90 poäng) för att nå upp till 100 poäng och trigga en gratisrätt; du får alltså den 10:e rätten gratis.

Eftersom det ingår en kod i din gratisrätt så bjuder vi på 10 poäng igen – därefter får du registrera ytterligare 9 koder (90 poäng) för att trigga ytterligare en gratisrätt. Osv, osv.

Utöver att du får gratisrätter efter varje uppnådd 100 poäng (dvs 10 registrerade koder) får du dessutom bonusrabatter längs vägen i form av digitala kuponger. Vilka bonusrabatter och poängnivåer detta gäller kan du ta del av på felix.se/klubbfelix/poängsystem.

4. Registrera kod

När du registrerar en kod får du poäng i Klubb Felix. Den unika koden finns tryckt på insidan av produktförpackningen på Felix frysta enportionsrätter. Du måste alltså köpa Felix enportionsrätter för att komma åt koden och få poäng. Koden består av 9 tecken och kan innehålla både siffror och bokstäver. Du registrerar koden som inloggad på Klubb Felix. Varje kod kan endast registreras en gång. För varje lyckad registrering får du 10 poäng.

5. Kuponger

Kupongerna i Klubb Felix är digitala och triggas automatiskt på sidan ”Mina kuponger”, i samband med att du uppnår en poängnivå som ger kupong. Kupongerna består av en unik sifferkod samt en QR-kod, det är en av dessa koder som du registrerar i kassan när du löser in kupongen.

När du vill nyttja kupongen i kassan hos din matbutik är det från din kupongsida på Klubb Felix, som du scannar QR-koden eller visar upp aktiverad kupong, för att lösa in. Möjligheten till att beställa en Print-kupong eller en SMS-kupong finns inte.

Kupongen kan aktiveras upp till 3 månader efter att den har blivit tillgänglig under ”Mina kuponger” på Klubb Felix. Utöver att du får en notis som inloggad på Klubb Felix, om att kupongen finns tillgänglig i samband med att du uppnår en viss belöningsnivå – så får du dessutom ett mail som uppmärksammar att du har en tillgänglig kupong som väntar (förutsatt att du har tackat ja till kommunikation via e-post). Från det att du aktiverar din kupong är giltighetstiden 1 månad för att lösa in kupongen, därefter blir den obrukbar.

6. Ansvar och rättigheter

Du som medlem i Klubb Felix är ansvarig för all aktivitet som sker via ditt medlemskonto. Detta innebär att du också är ansvarig för att i så hög grad som möjligt se till att endast du har tillgång till dina inloggningsuppgifter, som e-postadress och lösenord, och att du förvarar dessa säkert. Vi råder dig att använda ett unikt lösenord som du inte har använt till något annat konto. Om någon obehörig kommer åt ditt lösenord eller om ditt medlemskonto utsätts för intrång rekommenderar vi att du byter lösenord snabbt eller kontaktar vår support för ytterligare hjälp.

Arrangören ansvarar inte för:

  • Direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd avregistrering eller användning av webbplatsen.
  • Virus eller annan skada på användarens dator till följd av registrering eller användning av webbplatsen – däribland överföring av material, ljud, data, text, bilder och video från webbplatsen.
  • All felaktig eller oriktig inmatning av kod.
  • Obehörig åtkomst av eller stöld, förstörelse eller förändring av koder under kampanjens gång.


Ändringar kring medlemsvillkor:
Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst ändra i medlemsvillkoren för Klubb Felix. Vid större ändringar som kan påverka medlemskapet väsentligt, informeras medlemmarna via e-post. När det däremot gäller mindre förändringar i klubben och dess villkor och bestämmelser, som inte påverkar medlemskapet i någon större grad, har Klubb Felix rätt att utföra dessa utan att skicka ut specifik information om uppdateringen. De uppdaterade villkoren gäller så fort de publiceras på Klubb Felix hemsida under ”Medlemsvillkor”. Vänligen håll dig uppdaterad om gällande medlemsvillkor på Klubb Felix hemsida, här finns alltid de senaste och gällande villkoren. Om du inte accepterar de nya villkoren har du alltid rätt att avsluta ditt medlemskap.