Vardagsmat

Hållbar mat är den som äts upp! För oss på Felix ska det inte vara en kompromiss mellan god, näringsriktig, prisvärd och hållbar mat. Som ett av Sveriges största livsmedelsvarumärken har vi ett viktigt ansvar att driva utvecklingen av innovationer som både smakar fantastiskt och samtidigt möjliggör en hälsosam och hållbar vardag. 

Våra produkter är bra mat lagad från grunden med så få tillsatser än matsäkerheten kräver. Med vårt under-varumärke Felix Veggie, skapar vi riktigt goda nya vegetariska måltidslösningar som gör det lustfyllt att äta mer hållbart. Vi har ett dedikerat team av professionella kockar och produktutvecklare som arbetar hårt för att ta fram goda och hållbara produkter. Vi har höga smakkrav på våra produkter som alltid smaktestas av svenska konsumenter, innan vi lanserar produkter på marknaden. 

Vi vill bidra till en härlig stund runt middagsbordet!​​

Genom att förenkla matlagningen och korta ner tillagningstiden skapar du mer utrymme för aktiviteter och vardagspussel, utan att göra avkall på smak eller kvalitet.

Här hittar du inspiration och tips om nyttig och enkel vardagsmat samt tips på goda vardagsrätter. Felix erbjuder ett brett sortiment av näringsrik färdigmat där både smak och hållbarhet står i fokus.