Lyxigt rotmos med ost och bacon
Rotmos kan vara hur lyxigt som helst! Fördela moset i små ugnsformar, toppa med en smakrik ost och gratinera till gyllene perfektion. Servera med knaperstekt bacon som förrätt eller som ett riktigt gott tillbehör till kyckling eller kött.

Portioner 4 port
Tillagningstid 25 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 förp bacon
- 1 förp Felix rotmos
- 1 dl smakrik riven ost
- svartpeppar, nymalen
- paprikapulver
RECEPT
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Sprid ut bacon på en plåt med bakplåtspapper. Stek baconet i ugnen i ca 10 minuter, eller tills det blivit knaperstekt.
- Fördela rotmoset i fyra små ugnssäkra formar. Strö över riven ost och gratinera i ugnen i 10-15 minuter eller till dem fått fin färg.
- Toppa rotmoset med nymalen svartpeppar och paprikapulver och stoppa ner några skivor bacon. Servera som förrätt eller till en fin köttbit!