Krämig vegopytt med krispig rödbetssallad

En snabblagad vardagsfavorit! Denna vegetariska pyttipanna får det lilla extra när den stuvas i grädde och senap. Servera med ett stekt ägg samt en fräsch och krispig rödbetssallad.
Tallrik med gräddstuvad vegetarisk pytt i panna med rödbetssallad och stekt ägg.
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

Rödbetssallad

Servering

  • 4 ägg
  • 1 kruka färsk persilja

RECEPT

  • Börja med rödbetssalladen. Skär rödbetor, saltgurka och äpple i fina kuber. Hacka den röda löken fint. Blanda tillsammans med crème fraiche och smaka sedan av med citronsaft, salt och peppar.
  • Stek pytten i smör tills den börjar få färg. Tillsätt grädde och senap och låt puttra ihop. Smaka av med salt och peppar.
  • Stek äggen i lite olja till önskad stekyta. Hacka persilja.
  • Servera pytten tillsammans med den krispiga rödbetssalladen och stekt ägg. Avsluta med att strö över lite färsk persilja.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Hamburgertallrik med olika tillbehör samt Felix egna vitlökssås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Stekpanna med köttbullar samt produktbild på Felix köttbullar med nötkött och grönsaker
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search