Krämig vegopytt med krispig rödbetssallad
En snabblagad vardagsfavorit! Denna vegetariska pyttipanna får det lilla extra när den stuvas i grädde och senap. Servera med ett stekt ägg samt en fräsch och krispig rödbetssallad.

Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 700 g Felix Krögarpytt Vegetarisk
- smör, till stekning
- 1,5 dl matlagningsgrädde
- 2 tsk dijonsenap
- salt
- peppar
Rödbetssallad
- 350 g Felix hela rödbetor
- 1 Felix hel saltgurka
- 0,5 äpple
- 0,5 rödlök
- 0,5 dl crème fraîche
- citronsaft, färskpressad
- salt
- peppar
Servering
- 4 ägg
- 1 kruka färsk persilja
RECEPT
- Börja med rödbetssalladen. Skär rödbetor, saltgurka och äpple i fina kuber. Hacka den röda löken fint. Blanda tillsammans med crème fraiche och smaka sedan av med citronsaft, salt och peppar.
- Stek pytten i smör tills den börjar få färg. Tillsätt grädde och senap och låt puttra ihop. Smaka av med salt och peppar.
- Stek äggen i lite olja till önskad stekyta. Hacka persilja.
- Servera pytten tillsammans med den krispiga rödbetssalladen och stekt ägg. Avsluta med att strö över lite färsk persilja.