Go Back
+ servings

Krämig vegopytt med krispig rödbetssallad

En snabblagad vardagsfavorit! Denna vegetariska pyttipanna får det lilla extra när den stuvas i grädde och senap. Servera med ett stekt ägg samt en fräsch och krispig rödbetssallad.
Tallrik med gräddstuvad vegetarisk pytt i panna med rödbetssallad och stekt ägg.
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

Rödbetssallad

Servering

  • 4 ägg
  • 1 kruka färsk persilja

RECEPT

  • Börja med rödbetssalladen. Skär rödbetor, saltgurka och äpple i fina kuber. Hacka den röda löken fint. Blanda tillsammans med crème fraiche och smaka sedan av med citronsaft, salt och peppar.
  • Stek pytten i smör tills den börjar få färg. Tillsätt grädde och senap och låt puttra ihop. Smaka av med salt och peppar.
  • Stek äggen i lite olja till önskad stekyta. Hacka persilja.
  • Servera pytten tillsammans med den krispiga rödbetssalladen och stekt ägg. Avsluta med att strö över lite färsk persilja.

Dela