Krämig potatissallad med krispiga grönsaker
Få sommarkänsla året om med en fräsch och krämig potatissallad! Den görs enkelt med fryst färskpotatis som får extra crunch av rädisor och sockerärtor.

Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 förp Felix Svensk Färskpotatis
- 75 g sockerärtor
- 2-3 salladslökar
- 1 knippe rädisor
- 0,5 dl majonnäs
- 2 dl crème fraîche
- 1 msk dijonsenap
- salt
- peppar
- 0,5 kruka dill, hackad
RECEPT
- Koka potatisen enligt anvisningar på förpackningen. Låt svalna lite.
- Strimla sockerärtor och salladslök. Skiva rädisorna tunt.
- Blanda potatis, sockerärtor, salladslök och rädisor tillsammans med majonnäs och crème fraiche. Smaka av med dijonsenap, salt och peppar. Blanda sist i dillen.
- Servera som krämigt tillbehör till grillkvällen, fläskfilé eller ugnsbakad lax.