Go Back
+ servings

Krämig potatissallad med krispiga grönsaker

Få sommarkänsla året om med en fräsch och krämig potatissallad! Den görs enkelt med fryst färskpotatis som får extra crunch av rädisor och sockerärtor.
Fat med krämig färskpotatissallad med rädisor och sockerärtor.
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

  • 1 förp Felix Svensk Färskpotatis
  • 75 g sockerärtor
  • 2-3 salladslökar
  • 1 knippe rädisor
  • 0,5 dl majonnäs
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap
  • salt
  • peppar
  • 0,5 kruka dill, hackad

RECEPT

  • Koka potatisen enligt anvisningar på förpackningen. Låt svalna lite.
  • Strimla sockerärtor och salladslök. Skiva rädisorna tunt.
  • Blanda potatis, sockerärtor, salladslök och rädisor tillsammans med majonnäs och crème fraiche. Smaka av med dijonsenap, salt och peppar. Blanda sist i dillen.
  • Servera som krämigt tillbehör till grillkvällen, fläskfilé eller ugnsbakad lax.

Dela