Grilled triple cheese macka
En extra lyxig variant av grilled cheese med tre sorters ost, silverlök, dijonsenap och en krämig ketchupröra. Frasigt stekt och oemotståndligt gott. Perfekt för alla ostälskare!

Portioner 2
Tillagningstid 10 minutes mins
INGREDIENSER
- 4 skivor surdegsbröd
- Felix ketchup
- dijonsenap
- smör, till stekning
- 1 silverlök, tunt skivad
- 100 g cheddarost, i skivor
- 100 g lagrad ost, i skivor
Färskostkräm
- 100 g färskost
- 0,75 dl ketchup
- 1 tsk dragon
- salt
- peppar
RECEPT
- Blanda ihop alla ingredienser till färskostkrämen, smaka av med salt och peppar.
- Bred ketchup och dijonsenap på alla brödskivorna.
- Smält smöret i en stekpanna.
- Toppa två av brödskivorna med ost, färskostkräm och silverlök. Lägg på de andra två skivorna och tryck ihop.
- Stek mackorna i en stekpanna på båda sidor tills osten smält och bröden fått fin färg och krispig yta.