Go Back
+ servings

Grilled triple cheese macka

En extra lyxig variant av grilled cheese med tre sorters ost, silverlök, dijonsenap och en krämig ketchupröra. Frasigt stekt och oemotståndligt gott. Perfekt för alla ostälskare!
Tallrik med grilled triple cheese med dijon och ketchupkräm.
Portioner 2
Tillagningstid 10 minutes

INGREDIENSER

  • 4 skivor surdegsbröd
  • Felix ketchup
  • dijonsenap
  • smör, till stekning
  • 1 silverlök, tunt skivad
  • 100 g cheddarost, i skivor
  • 100 g lagrad ost, i skivor

Färskostkräm

  • 100 g färskost
  • 0,75 dl ketchup
  • 1 tsk dragon
  • salt
  • peppar

RECEPT

  • Blanda ihop alla ingredienser till färskostkrämen, smaka av med salt och peppar.
  • Bred ketchup och dijonsenap på alla brödskivorna.
  • Smält smöret i en stekpanna.
  • Toppa två av brödskivorna med ost, färskostkräm och silverlök. Lägg på de andra två skivorna och tryck ihop.
  • Stek mackorna i en stekpanna på båda sidor tills osten smält och bröden fått fin färg och krispig yta.

Dela