Grillad majs med bearnaise, parmesan och chili
Majs och bearnaise är en oväntad men magiskt god kombination! Toppa den grillade majsen med krämig bea, riven parmesan, chili och koriander – perfekt till sommarens alla grillkvällar.

Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 2 majskolvar
- Felix Bearnaisesås
- 1 röd chilifrukt
- 2 salladslökar
- 1 citron, saften
- 50 g parmesanost
- 1 kruka färsk koriander
RECEPT
- Dela majskolvarna på längden till fyra delar. Gnid in med olja och salt och lägg på grillen tills de fått fin färg. Alternativt rosta i ugnen på grillfunktion i ca 20 minuter.
- Skiva chilin och salladslöken.
- Lägg upp majsen på ett serveringsfat, drissla över bearnasiesås och pressa över lite citronsaft.
- Riv över parmesanost och toppa med tunt skivad chili, salladslök och koriander.