Grillad majs med bearnaise, parmesan och chili

Majs och bearnaise är en oväntad men magiskt god kombination! Toppa den grillade majsen med krämig bea, riven parmesan, chili och koriander – perfekt till sommarens alla grillkvällar.
Tallrik med grillad majs toppad med koriander, chili och Felix drizzlad bearnaisesås.
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

  • 2 majskolvar
  • Felix Bearnaisesås
  • 1 röd chilifrukt
  • 2 salladslökar
  • 1 citron, saften
  • 50 g parmesanost
  • 1 kruka färsk koriander

RECEPT

  • Dela majskolvarna på längden till fyra delar. Gnid in med olja och salt och lägg på grillen tills de fått fin färg. Alternativt rosta i ugnen på grillfunktion i ca 20 minuter.
  • Skiva chilin och salladslöken.
  • Lägg upp majsen på ett serveringsfat, drissla över bearnasiesås och pressa över lite citronsaft.
  • Riv över parmesanost och toppa med tunt skivad chili, salladslök och koriander.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search