Go Back
+ servings

Grillad majs med bearnaise, parmesan och chili

Majs och bearnaise är en oväntad men magiskt god kombination! Toppa den grillade majsen med krämig bea, riven parmesan, chili och koriander – perfekt till sommarens alla grillkvällar.
Tallrik med grillad majs toppad med koriander, chili och Felix drizzlad bearnaisesås.
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

  • 2 majskolvar
  • Felix Bearnaisesås
  • 1 röd chilifrukt
  • 2 salladslökar
  • 1 citron, saften
  • 50 g parmesanost
  • 1 kruka färsk koriander

RECEPT

  • Dela majskolvarna på längden till fyra delar. Gnid in med olja och salt och lägg på grillen tills de fått fin färg. Alternativt rosta i ugnen på grillfunktion i ca 20 minuter.
  • Skiva chilin och salladslöken.
  • Lägg upp majsen på ett serveringsfat, drissla över bearnasiesås och pressa över lite citronsaft.
  • Riv över parmesanost och toppa med tunt skivad chili, salladslök och koriander.

Dela