Cheeseburgare med Pommes Chips och Dipp
Ett härligt recept på saftig cheeseburgare med Pommes Chips att dippa i egengjord ramslöksmajjo och Felix Vitlökssås. Mums! Receptet är framtaget av @baraenkakatill i smarrigt samarbete med Felix.

Portioner 4
Tillagningstid 45 minutes mins
INGREDIENSER
Ramslöksmajjo
- 1,5 dl majonnäs
- 15 g ramslök
- 0,25 tsk salt
Cheeseburgare
- 500 g högrevsfärs
- salt
- 4 skivor cheddarost
- 4 hamburgerbröd
Övriga tillbehör
- Felix vitlökssås
- picklad rödlök
- 2 st jalapeños
RECEPT
- Sätt ugnen på 200 grader. Ställ in en plåt med Felix pommes chips i mitten av ugnen i ca 20 min, tills pommes chipsen är gyllene och frasiga.
- Förbered ramslöksmajjon och hamburgarna under tiden pommes chipsen är i ugnen.
Ramslöksmajjo
- Mixa majonnäs och ramslök med hjälp av en stavmixer och smaka av med salt.
Cheeseburgare
- Blanda färsen med salt och forma fyra biffar. Stek eller grilla dem. Lägg på en skiva ost ovanpå varje hamburgerbiff i slutet av stekningen. Lägg hamburgarna i bröd och toppa med picklad rödlök och skivad jalapeño om så önskas.
Servering
- Servera cheeseburgarna med ramslöksmajjo, Felix vitlökssås (eller någon annan sås ur sortimentet) och de varma pommes chipsen. Dippa i såserna och njut!