För att kunna bli medlem i Klubb Felix måste du vara folkbokförd i Sverige samt vara minst 16 år fyllda.

Medlemskapet är personligt och det är ej tillåtet att inneha flera konton i Klubb Felix. Arrangören har rätt att dra in eller avsluta dina medlemskap vid misstanke om att du har flera konton. Medlemskapet är begränsat till privatpersoner och är ej öppet för företag. För att bli medlem måste du ha en aktuell och giltig e-postadress.

Medlemskapet i Klubb Felix är kostnadsfritt och du behöver inte köpa något för att bli medlem. Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Det datum då du registrerar din första kod kommer att utgöra ”Startdatumet” för varje Medlemsår. Medlemsåret är de tolv (12) månader som följer efter Startdatumet varje år.

Du kan läsa mer om medlemskapet på denna sidan eller i medlemsvillkoren för Klubb Felix

Vi valde att stänga Felix Matklubb av olika anledningar. Klubb Felix gav oss en nystart med nya möjligheter och en modernare touch, men godbitarna från Felix Matklubb har följt med in i Klubb Felix.

Vi valde att behålla godbitarna från Felix Matklubb, som var 10:e rätt gratis, men har samtidigt gjort några större förändringar. Vi har gått över till ett nytt poängsystem som ger mer tillbaka längs vägen när du samlar poäng. Dessutom kan du inte förbruka dina poäng och behöver inte välja vad du vill nyttja dina poäng till, utan du bara får och får i takt med att dina poäng växer. Ett år efter att du registrerade din första kod nollställs ditt poängsaldo och en ny resa påbörjas mot gratisrätter och generösa rabatter. Dessutom finns inte möjligheten att välja SMS-kupong eller Print-kupong längre. Alla kuponger är digitala och dyker automatiskt upp på sidan “Mina kuponger” när du är inloggad och har uppnått en belöningsnivå. Läs mer om medlemskapet i Klubb Felix.

I samband med att vi flyttade klubben till ny plattform; från Felix Matklubb till Klubb Felix – så gjorde vi om poängsystemet. Stämplarna försvann och istället erbjuder vi en mer flexibel poängbaserad klubb där du får gratisrätter efter varje 100 poäng och bonusrabatter längs vägen. Du kan läsa mer om poängsystemet här.

I samband med att vi flyttade över till Klubb Felix, lämnade vi stämplarna bakom oss och gick över till en poängbaserad klubb med mer flexibilitet och fler belöningsnivåer. Därför kunde vi inte få med stämplarna in i nya klubben, utan valde att börja på ny kula med nya förutsättningar. Om du däremot hade samlat så pass många stämplar vid tidpunkten då vi stängde Felix Matklubb, att du var berättigad till en gratisrätt (dvs. 9 stämplar eller mer), då säkerställde vi att du fick det antal gratiskuponger som du förtjänat genom att automatisk ladda upp dessa gratiskuponger under “Mina kuponger” som inloggad på Klubb Felix. Under 3 månader, från det att nya Klubb Felix öppnades och kupongerna laddades upp, ligger kupongerna ligga tillgängliga att aktiveras och lösas in. Du kan läsa mer om Klubb Felix poängsystem här.

Koden består av 9 tecken (siffror och bokstäver) och du hittar den på insidan av förspackningen på våra fysta enportionsrätter. På denna sidan får du en översikt av de produkter som ingår i Klubb Felix och kan läsa mer om allt det goda bakom varje produkt.

Tips! När du är inloggad på Klubb Felix, lägg då till sidan på hemskärmen, så att du bara är ett klick bort nästa gång du ska lösa in en kupong eller registrera en kod. Se detta filmklipp på hur du gör.

Ibland kan det tyvärr hända att en kod missas att tryckas på någon förpackning eller att koden inte går att läsa. Om detta händer dig kontaktar du klubbfelix@felix.se med två bifogade bilder på förpackningen – en på utsidan, så vi ser vilken produkt det gäller, och en på insidan, där koden skulle ha suttit. Därefter hjälper vi dig.

Vi bytte namn till Klubb Felix under starten av 2024 men det tar ett tag innan förpackningsdesign uppdateras. Därför står det “Felix Matklubb” på förpackningarna ett tag till.

Varje registrerad kod ger dig 10 poäng i Klubb Felix. För varje 100 poäng får du en gratiskupong till valfri färdigrätt. Även gratisrätten har en kod att registrera och på så vis blir det ju att vi bjuder på 10 poäng i samband med att du registrerar gratisrättens kod. Utöver gratisrätter får du dessutom generösa rabattkuponger när du uppnår vissa poängnivåer. Du kan läsa mer om poängsystemet här.

Tips! När du är inloggad på Klubb Felix, lägg då till sidan på hemskärmen, så att du bara är ett klick bort nästa gång du ska lösa in en kupong eller registrera en kod. Se detta filmklipp på hur du gör.

Felix frysta enportionsrätter finns i nästan alla livsmedelsbutiker som ingår i någon av följande kedjor: ICA, Coop, Willys, Hemköp, Mathem. Du kan även hitta produkterna i vissa butiker kopplade till servicehandeln.

I Klubb Felix finns bara digitala kuponger och dessa hittar du som inloggad under “Mina kuponger”. När du klickar “Aktivera” på den kupong du vill lösa in, så triggas en unik kupongkod och en QR-kod i din digitala kupong, som du enkelt visar upp i kassan hos din matbutik.

I Klubb Felix finns bara digitala kuponger och dessa hittar du som inloggad under “Mina kuponger”. I samband med att du uppnår en belöningsnivå som triggar en kupong av något slag, så dyker kupongen upp under “Mina kuponger”. När du klickar “Aktivera” på den kupong du vill lösa in, så triggas en kod och en QR-kod som du enkelt visar upp i kassan hos din matbutik.

Tips! När du är inloggad på Klubb Felix, lägg då till sidan på hemskärmen, så att du bara är ett klick bort nästa gång du ska lösa in en kupong eller registrera en kod. Se detta filmklipp på hu du gör.

Det är Felix frysta enportionsrätter som ingår och ger poäng i Klubb Felix. Dessa är märkta med symbolen för Felix Matklubb, eller Klubb Felix på förpackningen. För att få en ekel överblick kan du kika på sidan “Produkter” – där har vi samlat alla produkter som ingår, med möjlighet att klicka vidare och läsa mer om respektive färdigrätt. Dessa produkter har en unik kod på insidan av sin förpackning, redo att registreras för att få poäng. Det är även dessa produkter som du kan välja bland när du har fått en gratiskupong på valfri rätt.

Nej, i Klubb Felix finns bara digitala kuponger. Dessa triggas automatiskt när du uppnår en poängnivå som ger kupong och dyker upp på “Mina kuponger” i samband med att du når en belöningsnivå. Du kan alltså varken beställa Print-kupong eller SMS-kupong.

Tips! När du är inloggad på Klubb Felix, lägg då till sidan på hemskärmen, så att du bara är ett klick bort nästa gång du ska lösa in en kupong eller registrera en kod.

Det finns mycket som är bra med klubben för allt det goda, men allra bäst är nog att du får var 10:e rätt gratis, att du får generösa rabattkuponger på Felix övriga sortiment längs vägen och att du blir överraskad med erbjudanden och tävlingar när du minst anar det! Läs mer om poängsystemet och belöningsnivåerna här.

Nej det är helt kostnadsfritt att vara medlem i Klubb Felix och du kan avsluta ditt medlemskap närsomhelst.

Det blir svårt att hantera en klubb där poängsaldot bara växer och växer, i all oändlighet. Därför har vi valt att nollställa poängsaldot ett år efter att du registerade din första kod. Man kan även kalla det att medlemskapet förnyas efter ett år. Då börjar du om på 10 poäng – eftersom vi ger dig 10 poäng i välkomstgåva. Och sen börjar du en ny resa i Klubb Felix, mot gratisrätter och generösa rabatter varvat med tävlingar och bjussiga erbjudanden.

Koden finns på insidan av förpackningen på våra frysta enportionsrätter. Det är den du registrerar som inloggad på Klubb Felix, under “Registrera kod”. Varje kod är unik och kan bara registreras en gång. Om den redan har registrerats tidigare kommer du få ett felmeddelande som säger att koden inte är giltig. Du kan se i din historik på sidan “Mina poäng”, om samma kod har registrerats tidigare.

Klubben bygger ju på “var 10:e rätt gratis”, men erbjuder dessutom rabattkuponger längs vägen i takt med att dina poäng växer. Detta har vi försökt förenkla genom att visa en cirkel som är fulladdad när 10 bitar har fyllts i (100 poäng) och som samtidigt visar ditt totala poängsaldo i mitten. Varje bit i cirkeln representerar en registrerad kod (10 poäng) och för varje fylld cirkel (100 poäng) som du uppnår så triggas en gratiskupong på valfri rätt. Poängen i mitten fortsätter växa och låser upp nya belöningsnivåer allteftersom saldot växer. Du kan se ditt aktuella poängsaldo och hur många bitar du fyll din cirkel med under “Mina poäng” som inloggad på Klubb Felix. Du kan även läsa mer om poängsystemet här.

Du kan byta lösenord på “Mitt Konto” som inloggad i Klubb Felix.

Har du andra frågor om Klubb Felix?

Kontakta vår support via e-post: klubbfelix@felix.se

Information om vår behandling av personuppgifter om konsumenter

Medlemsinformation

Medlemsvillkor & Klubbregler för Klubb Felix

Genom att bli medlem i Klubb Felix godkänner du dessa villkor.

1. Allmänt

Arrangör och ägare av klubben:
Orkla Foods Sverige AB
Box 4249
203 13 Malmö

2. Medlemskap:

För att kunna bli medlem i Klubb Felix måste du vara folkbokförd i Sverige samt vara minst 16 år fyllda.

Medlemskapet är personligt och får ej överlåtas. Det är ej tillåtet att inneha flera konton i Klubb Felix. Arrangören har rätt att dra in eller avsluta dina medlemskap vid misstanke om att du har flera konton. Medlemskapet är begränsat till privatpersoner och är ej öppet för företag. För att bli medlem måste du ha en aktuell och giltig e-postadress.

Medlemskapet i Klubb Felix är kostnadsfritt och du behöver inte köpa något för att bli medlem. Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill, detta gör du genom att skicka en förfrågan om att avsluta ditt konto till klubbfelix@felix.se. Om du avslutar ditt medlemskap förlorar du de poäng som du har samlat in, samt de eventuella kuponger som finns under ”Mina kuponger” som inloggad på Klubb Felix.

Det datum då du loggar in första gången och får dina 10 välkomstpoäng, kommer att utgöra ”Startdatumet” för ditt Medlemsår. Medlemsåret är de tolv (12) månader som följer efter Startdatumet varje år. Under medlemsårets 12 månader samlar du poäng och blir belönad på de poängnivåer som triggar kuponger. Efter 12 månader nollställs ditt poängsaldo och du får påbörja en ny resa mot gratisrätter och rabattkuponger i Klubb Felix. Tidpunkten då du loggar in igen och får dina nya 10 välkomstpoäng utgör ditt nya ”Startdatum” och ett nytt medlemsår sätter igång.

3. Om Klubb Felix

Klubb Felix är en klubb för allt det goda. Ju mer du gillar Felix, desto mer Felix får du – när du samlar poäng.

Du kan endast tjäna poäng genom att som inloggad registrera en kod eller utföra andra poänggenererande aktiviteter i enlighet med den information som Klubb Felix då och då går ut med. Koden du registrerar hittar du på insidan av våra frysta enportionsrätter, vilket innebär att du behöver köpa våra produkter och registrera koderna för att få poäng. Poängen som du tjänar in är personliga och kan inte överföras till en annan person eller medlem. Du kan när som helst se ditt poängsaldo genom att logga in och besöka ”Mina poäng”.

När du blir medlem bjuder vi på dina första 10 poäng. Därefter behöver du registrera ytterligare 9 koder (90 poäng) för att nå upp till 100 poäng och trigga en gratisrätt; du får alltså den 10:e rätten gratis.

Eftersom det ingår en kod i din gratisrätt så bjuder vi på 10 poäng igen – därefter får du registrera ytterligare 9 koder (90 poäng) för att trigga ytterligare en gratisrätt. Osv, osv.

Utöver att du får gratisrätter efter varje uppnådd 100 poäng (dvs 10 registrerade koder) får du dessutom bonusrabatter längs vägen i form av digitala kuponger. Vilka bonusrabatter och poängnivåer detta gäller kan du ta del av på felix.se/klubbfelix/poängsystem.

4. Registrera kod

När du registrerar en kod får du poäng i Klubb Felix. Den unika koden finns tryckt på insidan av produktförpackningen på Felix frysta enportionsrätter. Du måste alltså köpa Felix enportionsrätter för att komma åt koden och få poäng. Koden består av 9 tecken och kan innehålla både siffror och bokstäver. Du registrerar koden som inloggad på Klubb Felix. Varje kod kan endast registreras en gång. För varje lyckad registrering får du 10 poäng.

5. Kuponger

Kupongerna i Klubb Felix är digitala och triggas automatiskt på sidan ”Mina kuponger”, i samband med att du uppnår en poängnivå som ger kupong. Kupongerna består av en unik sifferkod samt en QR-kod, det är en av dessa koder som du registrerar i kassan när du löser in kupongen.

När du vill nyttja kupongen i kassan hos din matbutik är det från din kupongsida på Klubb Felix, som du scannar QR-koden eller visar upp aktiverad kupong, för att lösa in. Möjligheten till att beställa en Print-kupong eller en SMS-kupong finns inte.

Kupongen kan aktiveras upp till 3 månader efter att den har blivit tillgänglig under ”Mina kuponger” på Klubb Felix. Utöver att du får en notis som inloggad på Klubb Felix, om att kupongen finns tillgänglig i samband med att du uppnår en viss belöningsnivå – så får du dessutom ett mail som uppmärksammar att du har en tillgänglig kupong som väntar (förutsatt att du har tackat ja till kommunikation via e-post). Från det att du aktiverar din kupong är giltighetstiden 1 månad för att lösa in kupongen, därefter blir den obrukbar.

6. Ansvar och rättigheter

Du som medlem i Klubb Felix är ansvarig för all aktivitet som sker via ditt medlemskonto. Detta innebär att du också är ansvarig för att i så hög grad som möjligt se till att endast du har tillgång till dina inloggningsuppgifter, som e-postadress och lösenord, och att du förvarar dessa säkert. Vi råder dig att använda ett unikt lösenord som du inte har använt till något annat konto. Om någon obehörig kommer åt ditt lösenord eller om ditt medlemskonto utsätts för intrång rekommenderar vi att du byter lösenord snabbt eller kontaktar vår support för ytterligare hjälp.

Arrangören ansvarar inte för:

  • Direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd avregistrering eller användning av webbplatsen.
  • Virus eller annan skada på användarens dator till följd av registrering eller användning av webbplatsen – däribland överföring av material, ljud, data, text, bilder och video från webbplatsen.
  • All felaktig eller oriktig inmatning av kod.
  • Obehörig åtkomst av eller stöld, förstörelse eller förändring av koder under kampanjens gång.


Ändringar kring medlemsvillkor:
Arrangören förbehåller sig rätten att när som helst ändra i medlemsvillkoren för Klubb Felix. Vid större ändringar som kan påverka medlemskapet väsentligt, informeras medlemmarna via e-post. När det däremot gäller mindre förändringar i klubben och dess villkor och bestämmelser, som inte påverkar medlemskapet i någon större grad, har Klubb Felix rätt att utföra dessa utan att skicka ut specifik information om uppdateringen. De uppdaterade villkoren gäller så fort de publiceras på Klubb Felix hemsida under ”Medlemsvillkor”. Vänligen håll dig uppdaterad om gällande medlemsvillkor på Klubb Felix hemsida, här finns alltid de senaste och gällande villkoren. Om du inte accepterar de nya villkoren har du alltid rätt att avsluta ditt medlemskap.