Sveriges mest älskade pajer!

Våra pajer är bakade med omsorg i Dalarna med svenskt kött och ägg från svenska frigående höns. Pajskalet är bakat med smör för att få den bästa smaken, en fin gräddning och rätt sprödhet. Prova våra klassiska originalpajer som till exempel vår krämiga Ost & Skinkpaj eller någon av våra vegetariska varianter från FELIX Veggie! Passar bra som en lätt lunch på jobbet eller varför inte en snabb middag?

Med lång erfarenhet och passion för att göra de absolut godaste pajerna, med välgräddat krispigt pajskal och välsmakande fyllning, bakas det närmre 70 tusen pajer om dagen i vår anläggning i Vansbro i Dalarna. FELIX säljer mest pajer i Sverige under ett år, inte undra på att vi kan säga att FELIX pajer är Sveriges mest älskade pajer!

FELIX Originalpajer är vårt klassiska sortiment som kom till redan på 1980-talet där den största artikeln i sortimentet är vår älskade klassiker FELIX Ost & Skinkpaj. Sedan dess har många nya favoriter lanserats.

FELIX Veggiepajer är våra vegetariska alternativ som vi ser har en stor efterfrågan från många konsumenter. Med samma goda pajskal bakat med smör men med en vegetarisk fyllning för att göra det enkelt och gott att välja vegetariskt. Med ett lågt klimatavtryck är dessa pajer ett mer hållbart val! Prova gärna vår senaste nyhet FELIX Vegofärspaj som med sin smakrika vegofärs, krämiga ost och röda pestocrème på toppen fått ett fantastiskt mottagande av många pajköpare.

Om du älskar paj lika mycket som oss på FELIX, tycker vi att du ska gå med i Felix Matklubb där du alltid får var 10:e enportionsrätt gratis, eller kan välja bland andra fina premier och erbjudanden!