Hemmagjord kycklingkebab i pitabröd
Gör en enkel och god kebab hemma med saftig kyckling i pitabröd. Med färdiga såser från Felix blir middagen snabb, smidig och full av smak!

Portioner 4
INGREDIENSER
- 500 g kycklinglårfilé
- 2 msk matolja
- 3 msk kebabkrydda
- 1 tsk salt
Tillbehör
- 1 tomat
- 1 rödlök
- 0,5 gurka
- 0,25 isbergssllad
- 8 fefferonis
- 8 pitabröd
- Felix Mild Kebabsås
- Felix BBQ Original Sås
RECEPT
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda kycklinglårfilé, olja, kebabkrydda och salt i en bunke. Sprid ut i en ugnsform och grädda i 20 minuter. Kontrollera att kycklingen är genomstekt.
- Strimla kycklingen i mindre bitar och vänd runt i såsen som bildats i ugnsformen.
- Skiva grönsakerna. Värm pitabröden. Servera kycklingkebaben i pitabröd med grönsakerna och såserna.
- Tips: Om du inte har kebabkrydda kan du enkelt blanda egen! Du blandar bara ihop 1 msk spiskummin, 2 tsk paprikapulver, 1 tsk vitlökspulver, 1 tsk oregano, 1 tsk timjan, 1 tsk gurkmeja, 1 krm kanel och 1 krm chilipulver. Gör dubbel sats och spara i en glasburk till nästa gång du blir sugen på kebab!