Dirty taco fries med bönsalsa
Tacos möter dirty fries i en riktigt god kombo! Krispiga pommes toppas med mexikansk bönsalsa, picklad lök, färsk koriander och en klick gräddfil. Enkelt att göra och fullproppat med smak.

Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 förp Felix Pommes Frites
- 150 g riven ost
- 1 burk tacosås
- 1 burk majs
- 1-2 förp blandade bönor (svarta & kidney) [à 230 g]
- 1 krm malen spiskummin
Topping
- picklad rödlök
- gräddfil
- korianderblad
RECEPT
- Värm ugnen till 220 grader. Häll ut pommesen på en ugnsplåt och värm mitt i ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en fin färg. Rör gärna om efter halva tiden.
- Häll över ost och grädda lite till tills osten smält och krispat till sig i kanterna.
- Blanda ihop tacosås, majs, bönor och spiskummin till en mexikansk bönsalsa.
- Toppa pommesen med bönsalsa, picklad lök, gräddfil och koriander.