Go Back
+ servings

Dirty taco fries med bönsalsa

Tacos möter dirty fries i en riktigt god kombo! Krispiga pommes toppas med mexikansk bönsalsa, picklad lök, färsk koriander och en klick gräddfil. Enkelt att göra och fullproppat med smak.
En plåt med dirty taco fries toppad med bönsalsa, picklad rödlök och koriander.
Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

  • 1 förp Felix Pommes Frites
  • 150 g riven ost
  • 1 burk tacosås
  • 1 burk majs
  • 1-2 förp blandade bönor (svarta & kidney) [à 230 g]
  • 1 krm malen spiskummin

Topping

  • picklad rödlök
  • gräddfil
  • korianderblad

RECEPT

  • Värm ugnen till 220 grader. Häll ut pommesen på en ugnsplåt och värm mitt i ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en fin färg. Rör gärna om efter halva tiden.
  • Häll över ost och grädda lite till tills osten smält och krispat till sig i kanterna.
  • Blanda ihop tacosås, majs, bönor och spiskummin till en mexikansk bönsalsa.
  • Toppa pommesen med bönsalsa, picklad lök, gräddfil och koriander.

Dela