Salladsboard med halloumi, sparris och pommes
En fräsch sallad serverad på detta vis blir till en härlig sommarlunch eller som ett lyxigt tillbehör till grillkvällen.

Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 600 g Felix ekologiska Gårdspommes
- 1 kruka salladsmix
- 2 förp halloumiost, skivad
- 150 g frysta körsbär (eller färska urkärnade)
- 200 g sojabönor
- 6-8 gröna sparrisar, kokta & lätt grillade
- 1-2 dl Västerbottensost, riven
RECEPT
- Tillred Gårdspommesen enligt förpackningen. Låt även sparrisen hänga med på plåten.
- Grilla halloumin på grill eller i stekpanna. Det går även bra att kasta sparrisen på grillen en sväng.
- Strö ut salladen på skärbrädan, de tinade sojabönorna och Gårdspommesen. Toppa med halloumi, sparris och de tinade körsbären. Strö ut Västerbottenost för en god sälta och stuns.
- Servera med någon av FELIX alla goda såser t ex Ceasardressingen.