Go Back
+ servings

Salladsboard med halloumi, sparris och pommes

En fräsch sallad serverad på detta vis blir till en härlig sommarlunch eller som ett lyxigt tillbehör till grillkvällen.
Sallad med halloumi, sparris, pommes. Felix dressing i skålar bredvid.
Portioner 4
Tillagningstid 30 minutes

INGREDIENSER

  • 600 g Felix ekologiska Gårdspommes
  • 1 kruka salladsmix
  • 2 förp halloumiost, skivad
  • 150 g frysta körsbär (eller färska urkärnade)
  • 200 g sojabönor
  • 6-8 gröna sparrisar, kokta & lätt grillade
  • 1-2 dl Västerbottensost, riven

RECEPT

  • Tillred Gårdspommesen enligt förpackningen. Låt även sparrisen hänga med på plåten.
  • Grilla halloumin på grill eller i stekpanna. Det går även bra att kasta sparrisen på grillen en sväng.
  • Strö ut salladen på skärbrädan, de tinade sojabönorna och Gårdspommesen. Toppa med halloumi, sparris och de tinade körsbären. Strö ut Västerbottenost för en god sälta och stuns.
  • Servera med någon av FELIX alla goda såser t ex Ceasardressingen.

Dela