Pommes chips med dipp
Felix Pommes Chips är extra krispiga och perfekta att dippa. Här är en fräsch tryffel- och parmesankräm samt en oemotståndlig chili cheese-sås. Passar bra som tilltugg till fördrinken eller som snacks vid olika tillfällen.

Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes mins
INGREDIENSER
- 1 påse Felix Pommes Chips
Tryffel- & parmesankräm
- 2,5 dl créme fraiche
- 2 dl finriven parmesan
- 1 tsk tryffelolja av god kvalitet
- rikligt med svartpeppar
Chili cheese dipp
- 200 g riven cheddar
- 1 dl grädde
- 1 st finhackad färsk jalapeno
Servering
- finriven parmesan
- skivad jalapeno
RECEPT
- Börja med att lägga ner Felix Pommes Chips i en airfryer på 220 grader i ca 18 min. Under tiden kan du göra båda såserna.
Tryffel- och parmesankräm
- Blanda samman alla ingredienser och ställ i kylen tills pommesen är klara.
Chili cheese dipp
- Koka upp grädde och tillsätt cheddarosten.
- Rör runt tills osten har smält, det ska inte koka.
- Lägg i jalapenos.
Servering
- Garnera tryffel- och parmesankrämen med finriven parmesan och chili cheese dippen med skivad jalapeno. Servera tillsammans med pommes chips, dippa och njut!