Vegobullar på asiatiskt vis
En lättlagad och smakrik vardagsrätt där Felix Delikatessbullar får en asiatisk twist med söt teriyakisås. Servera med risnudlar, ugnsrostad pak choi, salladslök och sesamfrön för en fräsch och mättande rätt som snabbt blir en favorit.

Portioner 4 port
Tillagningstid 20 minutes mins
INGREDIENSER
- 2 pak choi
- olja
- salt
- 4 port risnudlar
- 75 g spenat
- 1 förp Felix vegetariska delikatessköttbullar
- 2 dl teriyakisås
- 2 salladslökar, skivade
- 1 lime, i klyftor
- 0,5 dl sesamfrön
RECEPT
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Halvera pak choi. Gnid in med olja och krydda med salt. Rosta kålen i ugnen i 10-15 minuter, tills den mjuknat.
- Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
- Stek Delikatessbullarna i lite olja till dem fått färg och blivit genomstekta. Slå över teriyakisåsen och låt puttra med i någon minut.
- Servera tillsammans med spenat, nudlarna och pak choi.
- Toppa med sesamfrön, skivad salladslök och en klyfta lime.