Potatiskorgar med goda toppings

Ge potatisbullarna nytt liv genom att förvandla dem till krispiga potatiskorgar! Fyll dem med som sparris och vispad parmesankräm eller bacon, salladslök och färskost. Enkelt, kreativt och väldigt gott!
Tilltugg med potatiskorgar med topping av parmesankräm, sparris och bacon.
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

Sparristopping

  • 2 dl parmesanost, riven
  • 2 dl crème fraîche
  • 10 gröna sparrisar
  • 1 knippe dill

Bacontopping

  • 1 förp bacon (à 140 g)
  • 300 g färskost
  • 4 stjälkar salladslök

RECEPT

  • Sätt ugnen på 220 grader.
  • Tina potatisbullarna helt, antingen i rumstemperatur eller mikrovågsugn.
  • Placera ut muffinsformar eller bakplåtspappersrutor i en muffinsplåt. Lägg i potatisbullar och tryck ut dem så att det blir små skålar.
  • Grädda i ca 18 minuter, tills de är frasiga i kanten. Ta ut dem ur muffinsformen och låt svalna på ett galler.

Sparristopping

  • Blanda ihop riven parmesanost och creme fraiche till en kräm. Dela sparrisen i mindre bitar och stek hastigt.

Bacontopping

  • Hacka bacon och stek tills det blir knaprigt. Strimla salladslöken och blanda med färskosten

Servering

  • Toppa dina avsvalnade potatiskorgar med valfri fyllning och servera direkt!

Tips

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search