Majskolvar med örter och parmesan

Portioner 4
Tillagningstid 20 mins

INGREDIENSER

  • 4 färska majskolvar
  • 0.5 knippe gräslök
  • 0.5 kruka persilja
  • 100 g parmesan
  • Felix Dill & Citron Fiskdressing
  • 1 tsk chiliflakes
  • olja
  • flingsalt

RECEPT

  • Förkoka majskolvarna i 10 min.
  • Pensla med olja och grilla direkt på gallret tills de har fina grillränder runt om.
  • Finhacka gräslök och persilja. Riv parmesan och ringla dressing över majskolvarna.
  • Toppa med gräslök, persilja och chiliflakes. Avsluta med en nypa flingsalt.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}