Lyxiga snittar med Västerbottensost, kräftor och kantareller
Ett snabbt och lyxigt tilltugg till kräftskivan eller sensommarens fest! Skär upp Felix färdiga Ostpaj med Västerbottensost och toppa med en kräftröra och en kantarellröra. Festligt, enkelt och riktigt gott.

Tillagningstid 20 minutes mins
INGREDIENSER
Kräftröra
- 200 g kräftstjärtar i lake
- 1 msk hel kummin, stött i mortel
- 1 dl crème fraîche
- 1 citron, skalet
- 2 msk dill, finhackad
Kantarelltopping
- 1 dl crème fraîche
- 50 g Västerbottensost, riven
- 150 g kantareller
- smör, till stekning
- salt
- peppar
Servering
- 1 rödlök, finhackad
- färsk dill
RECEPT
- Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt i en sil och grovhacka dem sedan.
- Riv västerbottensosten till båda rörorna och lägg i separata skålar. Blanda ner 1 dl crème fraiche i varje skål.
- Blanda ner resterande ingredienserna till kräftröran i ena skålen.
- Smörstek kantarellerna och krydda med salt och peppar. Hacka ner kantarellerna till små bitar och blanda ner i den andra skålen.
- Tillaga Felix paj i ugnen enligt anvisningar på förpackningen.
- Skär upp pajerna i små tårtbitar och toppa hälften med kräftröra och hälften med kantarellröran.
- Toppa med finhackad rödlök och dillkvistar.