Krispiga vegonuggets med asiatisk kålsallad och sweet chili dip

Snabbt, krispigt och fullt av smak! Servera gyllene vegonuggets med pommes, fräsch asiatisk kålsallad och en krämig sweet chili-majonnäs som dipp. Perfekt för både stora och små!
Tallrik med Felix krispiga vegonuggets med asiatisk kålsallad och sweet chili dipp.
Portioner 4
Tillagningstid 40 minutes

INGREDIENSER

Krispig kålsallad

  • ½ spetskål
  • 2 tsk sesamolja
  • ½ limefrukt, saften
  • salt
  • sesamfrön
  • 1 kruka färsk koriander

Sweet chili-dipp

  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl sweet chilisås

RECEPT

  • Ekologiska gårdspommes blir bäst om du lagar från djupfryst. Sätt ugnen på 220 grader över och undervärme. Häll upp på en plåt och tillaga i ugnen i ca 25 minuter. Salta.
  • Strimla kålen fint, gärna på mandolin. Blanda samman kålen med sesamolja och saften från limen. Smaka av med salt. Toppa salladen med sesamfrön och koriander.
  • Blanda majonnäs och sweet chilisås.
  • Nuggets tillagas från fryst. Stek i olja på medelhög värme tills de fått fin stekyta på båda sidor och är genomstekta, ca 13 minuter.
  • Servera allt tillsammans och njut!

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search