Guacamole Burger
Ett enkelt och gott recept på en härlig guacamole burger som är lika god till vardags som till festmåltiden. Ett tips är att göra den som minihamburgare och servera den på sommarbuffén som ett smakfullt och färgstarkt alternativ.

Portioner 4
Tillagningstid 40 minutes mins
INGREDIENSER
- 600 g Högrevsfärs
- 4 st Briochebröd
- 1 kruka sallad
- 1 burk färdig guacamole (alternativt egengjord)
- 1 bit rödkål
- 1 burk picklad rödlök (färdigköpt ellet egengjord)
- 1 flaska Felix Bearnaisesås
- Salt & Peppar
- 1 paket Felix Pommes Strips
RECEPT
- Tillaga pommes enligt instruktionerna på förpackningen.
- Forma högrevsfärsen till 4 st burgare.
- Grilla burgaren på medelhög värme ca 3 min på vardera sida. Salta & peppra.
- Finskiva rödkålen och bryt några salladsblad.
- Grilla bröden lite lätt och montera din guacamole burgare med sallad, burgare, rödkål, guacamole, picklad rödlök och lite ringlad bearnaise på toppen.
- Servera med Felix Pommes Strips och en skål med Felix Bearnaise att dippa i.