Enkel brunchpanna med krögarpytt
Gör brunchen superenkel genom att låta pannan göra jobbet. Använd Felix Krögarpytt som bas och toppa med dina favoriter för en matig och god rätt som alla gillar. Servera pannan direkt på bordet och låt gästerna ta för sig själva för en extra härlig brunchkänsla.

Portioner 4 port
Tillagningstid 20 minutes mins
INGREDIENSER
- 4 port Felix Krögarpytt
- 4 ägg
- 1 dl créme fraiche
- 1 tsk dijonsenap
- 150 g körsbärstomater
- 1 avokado
- 2 stjälkar salladslök
- 1 knippe persilja
- parmesanost, riven
RECEPT
- Stek pytten. Gör 4 gropar för äggen, knäck ner dem i groparna.
- Sänk värmen och sätt ett lock över pannan så att äggen tillagas. Ta bort från värmen när äggen fått en vit hinna över sig, de kommer fortsätta tillagas av värmen från pytten och pannan.
- Vispa ihop creme fraiche och dijonsenap till en senapskräm.
- Dela cocktailtomaterna på hälften. Skiva avokadon. Strimla salladslöken och persiljan. Riv parmesanen. Dekorera pannan med tomater, avokado, salladslök, persilja och nyriven parmesan. Servera med senapskrämen.