Caesarslaw med grillad korv och syrad rödlök

Portioner 4
Tillagningstid 20 mins

INGREDIENSER

Caesarslaw

  • 150 g vitkål
  • 150 g morot
  • 0.5 dl Felix Caesardressing
  • 1 krm salt

Snabbsyrad rödlök

  • 2 rödlökar
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl äppelcidervinäger

Övriga ingredienser

  • 8 korvar gärna veg
  • 8 korvbröd
  • 0.5 kruka färsk persilja

RECEPT

  • Finstrimla vitkålen och riv morötterna på rivjärn, eller hyvla med potatisskalare.
  • Blanda med salt i ett durkslag, massera ihop och låt rinna av i 10 min. Rör sedan ihop blandningen med Ceasardressingen.
  • Koka upp vatten och vinäger.
  • Skär rödlöken i tunna skivor och lägg i en skål. Häll i lagen och låt stå minst 10 min.
  • Grilla korvarna tills de fått fin färg runt om.
  • Servera i korvbröd och toppa med med Caesarslaw, syrad rödlök och persilja.

Dela