Prova FELIX nya Asiatiska Dressing!

Felix Asiatisk Dressing med smak av soja, sesam och ingefära är en ny salladsdressing med en rund och krämig smak som passar utmärkt till matiga sallader och wraps med lax eller kyckling. Eller varför inte till en krispig vegetarisk sallad med gurka, edamame, avokado och mango. Den innehåller varken konstgjorda aromer, färgämnen eller konserveringsmedel och är tillagad i Sverige. Närmare bestämt i Blekinge där alla Felix såser och dressingar tillverkas.

Vi på Felix är stolta över att kunna erbjuda ett brett och varierat sortiment av krämigt goda dressingar tillverkade i Sverige. Vårt sortiment rymmer både älskade klassiker som Rhode Island och Caesar Dressing som nyheten asiatisk dressing med smak av soja, sesam och ingefära. Våra dressingar gör det enkelt att smaksätta och variera en många olika typer av mat.

Här hittar du några förslag på rätter där våra dressingar är pricken över i:et som lyfter hela måltiden.

Många som väljer Felix gör det för den goda smakens skull. Men många vill också undvika tillsatser. Vi har därför en tillverkningsprocess som gör att vi inte behöver tillsätta konserveringsmedel. Vi använder alltid svensk rapsolja och inga av våra dressingar innehåller smaksförstärkare eller konstgjorda aromer. Och just det! Rapsoljan gör faktiskt att våra dressingar är naturligt rika på Omega 3.