Grillad spetskål med hasselnötssmul och vitlöksdressing

Grillad spetskål i ugnsform med Felix vitlöksdressing
Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

RECEPT

  • Hacka hasselnötterna och persiljan fint. Skär spetskålen i klyftor och pensla med olja.
  • Grilla spetskålen direkt på gallret, tills kålen fått fina grillränder. Lägg sedan på indirekt värme och fortsätt grilla tills kålen har mjuknat ordentligt.
  • Lägg upp spetskålen på ett fat eller en plåt. Ringla över vitlöksdressing, strö över hasselnötssmul och örter. Avsluta med ett par nypor flingsalt.

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Hamburgertallrik med olika tillbehör samt Felix egna vitlökssås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Stekpanna med köttbullar samt produktbild på Felix köttbullar med nötkött och grönsaker
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search