Gulaschsoppa i bröd med parmesancrème
Har du inte provat att servera soppa i ett bröd än är det dags! Den här snabba gulaschen blir en festlig och värmande middag på bara 15 minuter. Toppa med en ljuvlig parmesancrème och njut av både soppa och den ätbara skålen!

Portioner 4 port
INGREDIENSER
- 4 rågbröd (runda)
- olivolja, till krutonger
- 3 förp Felix Österrikisk Gulaschsoppa
- 2 dl crème fraîche
- 50 g parmesanost, riven
- 65 g salladsmix
RECEPT
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Gröp ur innanmätet i bröden så de blir till soppskålar. Tärna brödet som blir över till krutonger. Lägg på en plåt, ringla över olja och rosta i ugnen i 5 minuter.
- Hetta upp den färdiga gulaschsoppan i en kastrull.
- Blanda samman crème fraiche och riven parmesan.
- Häll upp soppan i brödskålarna och servera tillsammans med parmesancrèmen, sallad och brödkrutonger.