Gyllene saffransgröt med apelsin

Ge risgrynsgröten en riktig uppgradering! Saffran och apelsin gör gröten härligt aromatisk, och med Felix risgröt som bas får du en extra god och len konsistens. Perfekt som frukost eller dessert under julens alla dagar.
Tallrik med saffransgröt med apelsin toppad med granatäpplekärnor.
Portioner 4 port
Tillagningstid 10 minutes

INGREDIENSER

  • 1-2 apelsiner
  • 2 förp Felix risgröt
  • 0,5 g saffran
  • 1 dl granatäpplekärnor
  • mjölk
  • strösocker

RECEPT

  • Skala och tärna apelsinerna.
  • Koka upp risgröten i en kastrull och blanda i ett paket saffran och apelsinen.
  • Häll upp gröten i tallrikar och servera med granatäpple, mjölk och lite socker!

Dela

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
tallrik med köttbullar och spagetti
Hela sortimentet
Felix ketchup och spagetti och köttbullar
Ketchup & chilisås
Hamburgertallrik med olika tillbehör samt Felix egna vitlökssås
Dressing & sås
Inlagda grönsaker, smörgåsgurka, bostongurka, skivade rödbetor - Felix
Inlagda grönsaker
Felix potatisbullar på tallrik med rårörda lingon
Sylt & äppelmos
Skål med Felix pommes chips, ketcgup, picklad rödlök, dressing.
Potatis
Stekpanna med köttbullar samt produktbild på Felix köttbullar med nötkött och grönsaker
Mat för många
Felix enportionsrätt med pasta pomodoro med ricotta
Mat för en
Search