Go Back
+ servings

Sticky nuggets med sweet chili och ris

Frasiga nuggets glaserade i en klassisk sticky sauce som ger både klibbigt och krispigt resultat. Servera med extra sweet chilisås, nykokt ris och Felix mango currysås för en härlig middag maxad med smak.
Sticky nuggets med sweet chilisås, mango currysås och skivad salladslök.
Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

Servering

RECEPT

  • Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  • Blanda alla ingredienser till stickysåsen.
  • Nuggets tillagas bäst från fryst. Stek i olja på medelhög värme tills de fått fin stekyta på båda sidor och är genomstekta, ca 13 minuter.
  • När de är riktigt frasiga och fina häller du på stickysåsen. Häll inte på för mycket sås, de ska bara täckas av såsen, inte koka i den. Såsen som blir över hettas upp och hälls över vid servering.
  • Servera med nykokt ris, Felix mango currysås och toppa med lite skivad salladslök. Klart!

Dela