Go Back
+ servings

Snabb pasta med tomatsås och vegobullar

En snabb och enkel vardagsmiddag med pasta, mustig tomatsås och vegetariska Delikatessbullar från Felix. Lätt att laga och en riktig familjefavorit.
Tallrik med pasta med vegobullar i mustig tomatsås.
Portioner 4
Tillagningstid 25 minutes

INGREDIENSER

Tomatsås

  • 2 schalottenlökar
  • 1-2 klyftor vitlök
  • olja, till stekning
  • 400 g krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk torkad oregano
  • strösocker (en nypa)
  • salt
  • peppar

RECEPT

  • Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  • Finhacka lök och vitlök och fräs i en kastrull med olja tills löken är blank. Tillsätt krossade tomater och tomatpuré och låt koka upp. Smaka av såsen med oregano, socker, salt och peppar. Låta sjuda i några minuter.
  • Stek vegobullarna i lite olja tills de får en fin yta. Servera med pastan och tomatsåsen.

Dela