Go Back
+ servings

Pommesvåffla med smulad fetaost och picklad lök

Pommes möter smält ost i en frasig våffla som toppas med BBQ-sås, smulad fetaost, färsk koriander och picklad rödlök. En kul och riktigt god rätt att bjuda på!
Pommesvåffla med smulad fetaost, picklad rödlök och färsk koriander.
Portioner 1
Tillagningstid 15 minutes

INGREDIENSER

Topping

RECEPT

  • Värm upp ditt våffeljärn.
  • Häll i hälften av osten, sedan de frysta pommesen, sedan resten av osten. Tryck ihop våffeljärnet allt vad du kan så att pommesen tinar och krispar till sig tillsammans med osten. Tips! Här kan du ställa en mortel eller något annat tungt på våffeljärnet, så slipper du trycka själv.
  • Grädda pommesvåfflan i ca 5-10 minuter tills den är gyllene. Låt vila en stund på ett galler så att den krispar till sig.
  • Strö över smulad fetaost, picklad lök och koriander. Avsluta med Felix BBQ sås. Servera direkt!

Dela