Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Häll upp pommes chips i en ugnsform, ringla över lite olja och krydda med salt. Rosta i ugnen i ca 25 minuter eller tills de blivit krispiga och fina.
Skiva rödlöken tunt. Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull. Dra av från värmen och lägg ner löken. Låt stå fram till servering.
Skär kycklingfiléerna till mindre bitar, lagom att trä på spett. Blanda kycklingen med kryddor, sriracha, vitlök och olja och trä sedan på grillspett. Tillaga grillspetten i ugnen på 200 grader varmluft i ca 20 minuter tills den fått fin färg eller lägg på grillen tills kycklingen är genomstekt. Innertemperaturen ska vara 72 grader.
Stek eller grilla pimiento de padrón tills de fått en fin lite bränd yta.
Skär kycklingen från spetten till mindre bitar.
Dela tomaterna, skiva gurkan och skär ner salladen.
Lägg upp allt på tallrikar, drissla över båda kebabsåserna och toppa med rostad lök.