Mixa den gula löken med mixerstav, alternativt finhacka den. Blanda ihop lök, pressad vitlök, ägg och ströbröd. Tillsätt alla kryddorna och låt röran stå i 5 min så ströbrödet hinner svälla. Rör sedan ner lammfärsen och forma 8 avlånga rullar. Trä ett spett igenom varje rulle.
Stek spetten runt om i en stekpanna tills de är genomstekta. Det går även fint att steka spetten helt och hållet i ugnen på en plåt med bakplåtspapper i ca 15 min på 200C.
Picklad rödkål
Mät upp socker, vatten och ättiksprit i en kastrull och låt det koka upp, ta sedan från värmen. Strimla rödkålen tunt och lägg ner den i lagen. Förvara i en glasburk med lock i kylen.
Servering
Lägg ut kebabbrödet, lägg på sallad, skivad jalapeño, strimlad rödkål, kebabspett (glöm inte att ta ut spettet före servering) och färska kryddor. Ringla över rikligt med Felix goda kebabsåser!