Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Caesarslaw med grillad korv och syrad rödlök
Portioner
4
Tillagningstid
20
minutes
mins
INGREDIENSER
Caesarslaw
150
g
vitkål
150
g
morot
0.5
dl
Felix Caesardressing
1
krm salt
Snabbsyrad rödlök
2
rödlökar
1
dl
vatten
0.5
dl
äppelcidervinäger
Övriga ingredienser
8
korvar
gärna veg
8
korvbröd
0.5
kruka färsk persilja
RECEPT
Sätt igång grillen. Tiden det tarfå igång grillen är inte inkluderad i receptets tillagningstid.
Finstrimla vitkålen och riv morötterna på rivjärn, eller hyvla med potatisskalare.
Blanda med salt i ett durkslag, massera ihop och låt rinna av i 10 min. Rör sedan ihop blandningen med
Ceasardressingen
.
Koka upp vatten och vinäger.
Skär rödlöken i tunna skivor och lägg i en skål. Häll i lagen och låt stå minst 10 min.
Grilla korvarna tills de fått fin färg runt om.
Servera i korvbröd och toppa med med Caesarslaw, syrad rödlök och persilja.
Dela