Pytt à la Walter

Tillagningstid
30

Portioner
6

Ingredienser

  • 2 påsar FELIX Vegetarisk Pytt
  • 1 dl kapris
  • 1 citron
  • ½ kruka timjan
  • 60 gr riven parmesanost
  • 2 dl FELIX aioli
  • 2 dl smetana
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk grovkornig fransk senap
  • 1 flak smörgåskrasse
  • 420 gr sparrisbroccoli
  • salt och peppar

Recept

Stek den vegetariska pytten på medelhög värme. Häll av kapris, riv citronskal och hacka timjan. Blanda pytten med kapris, citronskal, timjan och riven parmesanost. Smaka av med salt och peppar.

Blanda aiolin med smetana, dijonsenap och grovkornig senap. Smaka av med salt och peppar.

Grilla sparrisbroccolin under tiden och servera pytten med krasse, grillad sparrisbroccoli och aioli.