Morotsbullar i wrap med krämig soltorkad tomatsås, mozzarellakulor och fräscha grönsaker

Lika gott till vardags som till fredagsmyset! Släng ihop en enkel och härlig middag med våra Morotsbullar och riktigt mumsiga tillbehör!

Tillagningstid
40

Portioner
4

Ingredienser

  • Felix Morotsbullar
  • 5-6 stora hela soltorkade tomater
  • 1.5 dl Creme fraiche
  • 1 nypa (1 matsked) grovhackad persilja
  • 1 tsk Tomatpuré
  • 1 nypa Salt och peppar
  • Tortillabröd för 4 personer
  • 1 påse mozzarellakulor
  • 1 burk majs
  • Gurka
  • Cocktailtomater

Recept

Börja med att hacka de soltorkade tomaterna i mindre bitar. Blanda tomaterna i en skål med creme fraiche, grovhackad persilja och tomatpuré. Krydda med lite salt och peppar.

Stek våra Morotsbullar enligt instruktionen på förpackningen.

Skär gurkan i små stavar och halvera cocktailtomaterna.

Lägg en stor klick av såsen i tortillabrödet, bygg på med grönsaker, Morotsbullar och mozzarellakulor.

Vik ihop och njut!