Morotsbullar med pasta i chunky tomatsås och mozzarella

En riktigt god och dessutom vacker pastarätt som hela familjen kan njuta av!

Tillagningstid
40

Portioner
4

Ingredienser

  • Felix Morotsbullar
  • Linguinepasta till 4 personer
  • 1 gul lök
  • 2 msk tomatpuré

Tillsätt:

  • 1 burk krossade tomater (400g)
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 1-2 tomater i grovhackade bitar
  • Mozzarellakulor
  • 1 ask cocktailtomater
  • Färsk basilika

Recept

Börja med att koka upp pastan.

Kärna ur och grovhacka 2 tomater och den gula löken.

Fräs lök i olja tillsammans med tomatpuré under ett par minuter på medelhög värme.

Tillsätt krossade tomater, smulad grönsaksbuljong, vatten och grovhackad tomat. Koka upp och låt koka under 5 minuter. Hacka ned några basilikablad och rör om. Smaksätt med salt och peppar.

Stek upp våra Morotsbullar enligt instruktionen på förpackningen.

Servera pastan i skålar och blanda runt med såsen innan du toppar rätten med nystekta Morotsbullar, mozzarellakulor, cocktailtomater och färsk basilika.

Smaklig måltid!