Morotsbullar med bulgursallad och yoghurtsås med färska örter

Fixa en enkel, snabb och riktigt god middag för hela familjen med FELIX Morotsbullar, ljummen bulgursallad toppad med vinägrette och en frisk yoghurtsås med örter!

Tillagningstid
30

Portioner
4

Ingredienser

  • FELIX Morotsbullar
  • 4 port Bulgur, gärna fullkorn
  • 1 st Rödlök
  • 200 g Edamamebönor
  • 1 ask Körsbärstomat
  • 1 liten påse Färsk spenat
  • Vinägrette (½ dl olivolja, 1 msk äppelcidervinäger, salt och svartpeppar)
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 msk hackade örter
  • 1 tsk honung
  • Salt o peppar

Recept

Koka Bulgur enligt förpackningen, spola av i kallt vatten. Skala och klyfta rödlöken tunt, halvera tomaterna. Blanda bulgur, rödlök, tomater, edamamebönor och spenat med vinägretten till en fräsch sallad.

Blanda yoghurt med örter, honung och smaka av med salt och peppar.

Tillaga Morotsbullarna enligt förpackningen. Smaklig måltid!

Tips!

Pärlcouscous (visas på bilden) och vanlig couscous funkar precis lika bra som bulgur. Välj det som du tycker är godast!