Caesarslaw med grillad korv och syrad rödlök

Caesarslaw med grillad korv och syrad rödlök

Tillagningstid
20 min

Portioner
4

Ingredienser

Caesarslaw

Snabbsyrad rödlök

  • 2 rödlökar
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl äppelcidervinäger

Övriga ingredienser

  • 8 korvar (gärna veg)
  • 8 korvbröd
  • 0.5 kruka färsk persilja

Recept

Finstrimla vitkålen och riv morötterna på rivjärn, eller hyvla med potatisskalare.

Blanda med salt i ett durkslag, massera ihop och låt rinna av i 10 min. Rör sedan ihop blandningen med Ceasardressingen.

Koka upp vatten och vinäger.

Skär rödlöken i tunna skivor och lägg i en skål. Häll i lagen och låt stå minst 10 min.

Grilla korvarna tills de fått fin färg runt om.

Servera i korvbröd och toppa med med Caesarslaw, syrad rödlök och persilja.