Vegetariska burgare med hemlagad majo och gårdspommes

4 personer 30-40 minuter
Skriv ut recept

Lyxa till dina burgare med en hemlagad smakrik majo med rökt paprika och grillat surdegsbröd. Självklart serverar vi krispiga pommes till! Bon Appetit!

Så här gör du

  1. Stek våra vegetariska burgare enligt instruktionen på förpackningen.
  2. Stäng av värmen på plattan och lägg på ostskivor på burgarna som får smälta lite.
  3. Montera burgaren med alla dina favorittillbehör. Extra festlig (och stabil) blir den om du sticker en träpinne igenom.

Voilà!

Tips!

För att din hemlagade majonnäs ska bli riktigt bra behöver ingredienserna vara rumsvarma så att de inte skär sig.

  1. Börja med att blanda 2 äggulor med 1 matsked fransk senap, lättast är om du använder stavmixer.
  2. Rör ned rapsoljan lite åt gången under konstant vispning.
  3. Om majon blir för tjock kan man spä ut den med lite vatten.
  4. Smaksätt med 2 teskedar salt och 1-2 teskedar rökt paprikakrydda.