Morotsbullar med pasta i chunky tomatsås och mozzarella

4 personer 30-40 minuter
Skriv ut recept

En riktigt god och dessutom vacker pastarätt som hela familjen kan njuta av!

Så här gör du

  1. Börja med att koka upp pastan.
  2. Kärna ur och grovhacka 2 tomater och den gula löken.
  3. Fräs lök i olja tillsammans med tomatpuré under ett par minuter på medelhög värme.
  4. Tillsätt krossade tomater, smulad grönsaksbuljong, vatten och grovhackad tomat. Koka upp och låt koka under 5 minuter. Hacka ned några basilikablad och rör om. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Stek upp våra Morotsbullar enligt instruktionen på förpackningen.
  6. Servera pastan i skålar och blanda runt med såsen innan du toppar rätten med nystekta Morotsbullar, mozzarellakulor, cocktailtomater och färsk basilika.

Smaklig måltid!