Asiatiska nudlar med grillspett och syrad morot

Portioner 4 portioner
Tillagningstid 30 minutes mins
INGREDIENSER
- 2 morötter
- 1 dl vatten
- 0.5 dl äppelcidervinäger
- 400 g nötkött
- 250 g cocktailtomater
- 400 g skogschampinjoner
- 3 vårlökar
- 0.5 förpackning böngroddar
- Felix Asiatisk Dressing
- 4 portioner äggnudlar
- färsk koriander
- olja
- salt och peppar
RECEPT
- Lägg 8-12 grillspett i blöt i 20 min.
- Hyvla moroten till remsor och lägg i en burk.
- Koka upp vatten och vinäger och häll över moroten. Låt stå under lock i minst 15 min.
- Skär upp köttet i mindre bitar. Varva kött, tomat och svamp på grillspetten. Pensla sedan med olja, salta och peppra.
- Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla salladslöken. Blanda nudlarna med 1 dl asiatisk dressing, salladslök och böngroddar.
- Grilla spetten tills köttet och grönsakerna fått fin färg.
- Fördela nudlarna på tallrikarna, servera med grillspett, syrad morot, koriander och toppa med extra dressing.