Österrikisk Gulaschsoppa

Österrikisk Gulaschsoppa är en smakrik och mustig soppa med oxkött, potatis, morot och mustig smak från paprika och kummin. Värm och ät direkt ur förpackningen eller häll upp i en tallrik och njut. Passar bra som lunch på jobbet eller som snabb middag. Tillagad i Sverige.

Tillagning

I mikro
Akta fingrarna burken blir het!
• Vrid av locket och öppna plastfolien något
• Värm i 2 min, 750 W
• Ta ut burken och rör om ordentligt
• Värm ytterligare 1-2 min
• Dra av plastfolien och rör om
Effekten mellan mikrovågsugnar kan vara olika, därför kan tillagningstiden variera.

På spisen
• Soppan kan också värmas under omrörning i en kastrull på spisen tills den blir lagom varm.

Näringsvärde

100 g 1 portion, 475 g
Energi, kJ 288 1369
Energi, kcal 69 327
Protein, g 2,6 12
Kolhydrater, g 6,5 31
Varav sockerarter, g 2,6 12
Fett, g 3,4 16
Varav mättat, g 0,6 2,7
Motsvarar som salt, g 0,86 4,1

Innehåll

Vatten, potatis 12%, tomatpuré, paprika 6%, lök, morot 5%, nötkött 4% (nötkött, vatten, salt, dextros, antioxidationsmedel [E301, E331], stabiliseringsmedel E450), köttbuljong av nöt, tomat, rapsolja, vitlök, modifierad potatisstärkelse, salt, kryddor (bl.a. paprika, kummin, timjan) och naturlig arom.