Österrikisk Gulaschsoppa

Österrikisk Gulaschsoppa är en smakrik och mustig soppa med oxkött, potatis, morot och mustig smak från paprika och kummin. Värm och ät direkt ur förpackningen eller häll upp i en tallrik och njut. Passar bra som lunch på jobbet eller som snabb middag. Tillagad i Sverige.

Tillagning

Tillagning:
I mikro: AKTA FINGRARNA BURKEN BLIR HET!
*Vrid av locket och öppna plastfolien något.
*Värm i 2 min, 800 W
*Ta ut burken, ta av plastfolien och rör om ordentligt.
*Värm ytterligare 1 min
*Rör om ordentligt innan du äter.
Effekten mellan mikrovågsugnar kan vara olika, därför kan tillagningstiden variera.
På spis: Soppan kan också värmas under omrörning i en kastrull på spisen tills den blivit lagom varm.

Näringsvärde

100 g 1 portion, 475 g
Energi, kJ 312 1500
Energi, kcal 75 358
Protein, g 2,7 13
Kolhydrater, g 6,8 32
Varav sockerarter, g 1,8 8,4
Fett, g 3,8 18
Varav mättat, g 0,5 2,3
Motsvarar som salt, g 0,86 4,2

Innehåll

Vatten, potatis 12%, tomatpuré, paprika 6%, lök, morot 5%, nötkött 4%, köttbuljong av nöt, tomat, rapsolja, stärkelse, vitlök, salt, kryddor (bl.a. paprika, kummin, timjan) och naturlig arom.