Norsk Fisksoppa

Felix Norsk Fisksoppa är en krämig och smakrik soppa gjord på färsk grädde, dill och vitt vin. Toppad med MSC-märkt torsk och massor av krispiga rotfrukter. Passar bra som en lätt lunch på jobbet eller som snabb middag. Tillagad i Eslöv i hjärtat av Skåne. Smaklig måltid!

Tillagning


Tillagning i mikrovågsugn 800 W, från fryst 1. Stick några hål i plastfolien.
2. Värm soppan i 3 minuter. 3. Tag bort plastfolien och rör om.
4. Värm ytterligare 2 minuter. 5. Rör om innan du börjar äta.
Tänk på att effekten mellan olika mikrovågsugnar varierar och därmed även tillagningstiden. Soppan kan även värmas i kastrull under omrörning.

Näringsvärde

100 g 1 portion 350 g
Energi, kJ 224 785
Energi, kcal 54 188
Protein, g 3,2 11
Kolhydrater, g 3,6 13
Varav sockerarter, g 1,8 6,2
Fett, g 2,8 9,7
Varav mättat, g 1,2 4,0
Motsvarar som salt, g 0,84 2,9

Innehåll

Vatten, TORSK (10%), morot, gul morot, purjolök, lök, GRÄDDE, ROTSELLERI, vitt vin, rapsolja, modifierad potatisstärkelse, salt, ättika, socker, kryddor, dill och naturlig arom (FISK ingår).