Felix Food Truck

Äkta svensk matglädje nära dig

Vi har tagit fram Felix Food Truck för att kunna åka ut och träffa svenska folket på olika platser runt om i landet och för att kunna bjuda på vår goda mat. Fenomenet med food trucks är mer än 100 år gammalt. Det kommer ursprungligen från New York och de senaste åren har food trucks blivit ett mycket populärt inslag även i Sverige.

Vi strävar alltid efter att komma nära våra konsumenter. En foodtruck är ett perfekt sätt för oss att göra just det, bokstavligt talat. Nu får vi möjlighet att sprida matglädje, bjuda på vår goda mat, svara på frågor och dessutom få direkt respons från våra konsumenter.

Felix coola food truck -Felix
Personalen som är här för dig -Felix

Under 2015 delade vi bland annat ut över 50 000 smakprover, firade sommar på svenska campingplatser där vi bjöd alla gäster på grilltillbehör och dagligen hade roliga tävlingar med fina priser och sålde mat till förmån för Mathjälpen. Och vi kör vidare! Håll utkik här på hemsidan, på Facebook och på Instagram.

Felix Food Truck är en äkta amerikansk skolbuss

För inte så länge sedan gick bussen i skytteltrafik mellan lummiga villakvarter och skolor i USA – nu kör den gamla amerikanska skolbussen omkring som Felix Food Truck på de svenska vägarna och sprider matglädje. Flera av originaldetaljerna finns kvar för att bevara den ursprungliga känslan, som den typiska skolbussdörren, lamporna osv. Alla som möter oss får gärna provsitta i bussens och testa att öppna dörren med den stora spaken. Precis som på film. Vi är väldigt glada över den positiva respons vi har fått när vi har varit ute på turné och att alla tycker den är lika fin som vi gör.