Grattis @calle_svane till el-cykeln!

Tack till alla tävlande för fina, inspirerande och hållbara bidrag! Ha en riktigt grön sommar önskar vi på Felix!

#grönasteflaskan

Tänk på att ditt hållbarhetstips och hashtag måste ligga i bildens beskrivning, inte i en kommentar
Ditt tävlingsbidrag kommer synas så fort det är godkänt av vår moderator

1-6 av 0

Vaddå hållbarhetstips?

Ett hållbarhetstips är något som gör att vår vardag tär mindre på miljön. Det skulle till exempel kunna vara att vika mjölkkartonger på ett smart sätt så att de blir lättare att återvinna, eller att byta ut lamporna hemma mot energisparande LED-lampor.

Vinster!

Första pris!

Susa förbi på en elcykel från Crescent i sommar
(värde 17 795 kr). Läs mer... Elcykeln Elin ger dig extra skjuts när du behöver det. Cykeln har en klassisk ramdesign, sju växlar, en motor på 250W och en LCD-skärm där du bland annat kan se din hastighet. Aluminiumkorg med väska ingår.

Veckovinst!

Varje vecka belönar vi också ett bidrag med en hoverboard
(värde 2 995 kr). Läs mer... Hoverboards är både kul och enkelt! Den här hoverboarden har 2 x 350W motorer och ett 36V 4.4Ah Samsung litiumbatteri. Maxhastigheten är 12km/h och körsträckan är upp till 20km per laddning.

Tävlingen pågår mellan 11:e april och 30:e maj. Varje vecka belönar vi en bild med en hoverboard och den bästa och mest kreativa bilden under kampanjperioden vinner en elcykel från Crescent. Veckovinnarna utses kontinuerligt varje måndag med start vecka 16, 30 maj presenteras vinnaren av elcykeln. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna hitta ditt bidrag. Vinnarna kontaktas genom deras användarprofil på Instagram. Om vi inte har fått återkoppling inom 7 dagar förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Deltagare i tävlingen godkänner att FELIX äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Juryn består av representanter från FELIX. Juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på FELIX får inte delta i tävlingen.

Priset skickas till dig inom fyra veckor. Orkla Foods står för frakten men ansvarar ej för eventuella paket som kommer bort i postens hantering.

Vid eventuella frågor vänligen ta kontakt med konsumentkontakt@orklafoods.se